Hoe werkt het?

Meedoen aan een activiteit?
Als een activiteit je aanspreekt, klik je op ‘informatie’. Op de pagina die dan opent, zie je meer informatie. Daar staat ook of je je van tevoren moet aanmelden of niet en of er kosten aan verbonden zijn.

Aanmelden
Voor sommige activiteiten is aanmelding verplicht. Als je het aanmeldformulier hebt ingevuld en verzonden, verschijnt op je scherm de pagina met de tekst “U bent met succes aangemeld”. Verschijnt deze melding niet, dan is het aanmeldformulier niet correct ingevuld. Lees deze zorgvuldig na en corrigeer waar nodig. Lukt het daarna nog niet, neem dan contact op via info@evertshuis.nl. Als je je hebt aangemeld, wordt er door de aanbieder op je gerekend!
Als het niet nodig is om aan te melden, kan je gewoon naar deze activiteit toekomen.

Locatie
Voor sommige activiteiten geldt dat het pas doorgaat als er voldoende deelnemers zijn. Daar is vaak ook nog geen locatie bij vermeld. In de bevestiging die een aantal dagen voorafgaand aan de activiteit wordt verzonden, staat het adres.

Tickets
Voor sommige activiteiten moet je een ticket kopen via het Evertshuis. Dat kan bij de theaterkassa of via de website van het Evertshuis. Deze gegevens vind je op de pagina van de activiteit.

Betaling
Waar een vergoeding gevraagd wordt en geen ticket hoeft te worden gekocht bij het Evertshuis, betaalt u bij de aanbieder voor aanvang van de activiteit.

Aansprakelijkheid
Alle deelnemende organisaties en het Evertshuis zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen bij deelname aan een activiteit. Het Evertshuis is niet verantwoordelijk voor de inhoud van een activiteit.